Οι υπηρεσίες που προσφέρονται

This page in EnglishBu sayfanın Türkçesi

Ως επαγγελματίας ξεναγός, ο Γιώργος Παπαδόπουλος προσφέρει ιδιωτικές ξεναγήσεις σε μεμονωμένα άτομα ή μικρές ομάδες ατόμων, καθώς επίσης και ξεναγήσεις σε μεγαλύτερα γκρουπ.

Το πλεονέκτημα των ιδιωτικών ξεναγήσεων από επαγγελματία ξεναγό είναι ότι το πρόγραμμα είναι αρκετά ευέλικτο, έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στα προσωπικά σας ενδιαφέροντα, αποφεύγοντας καθυστερήσεις, ταλαιπωρία και συνωστισμό. Αυτό είναι βασικό σε ένα νησί όπως η Κρήτη, η οποία προσφέρει πραγματικά απεριόριστες δυνατότητες στους επισκέπτες της. Η επίσκεψή σας μπορεί να σχεδιαστεί είτε από εσάς, είτε έπειτα από συνεννόηση μαζί μου.
Σκοπός δεν είναι μια στείρα μεταβίβαση πληροφοριών, αλλά μια πιο ουσιαστική και ανθρώπινη προσέγγιση του πολιτισμού της Κρήτης.

Μπορείτε να επιλέξετε μία από τις παρακάτω υπηρεσίες που προτείνουμε ή σε περίπτωση που αυτές για οποιοδήποτε λόγο δεν σας καλύπτουν, είμαι πρόθυμος να ακούσω τις δικές σας προτάσεις:

  • Επίσκεψη μιας τοποθεσίας (π.χ. ένας αρχαιολογικός χώρος, ένα μουσείο), εκδρομή που διαρκεί λίγες μόνο ώρες.
  • Επίσκεψη μιας σειράς από μέρη που παρουσιάζουν ξεχωριστό ενδιαφέρον, όπως αρχαιολογικοί χώροι, παραδοσιακά χωριά, μουσεία, κ.ά. Αυτού του είδους οι εκδρομές μπορούν να διαρκέσουν μερικές μέρες. Η έγκαιρη ενημέρωση είναι απαραίτητη.
  • Εκδρομές ειδικού τύπου, απευθύνονται κυρίως σε επισκέπτες με εξειδικευμένα ενδιαφέροντα, τα οποία μπορεί να περιλαμβάνουν εκδρομές περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος, αρχαιολογικής, πολιτιστικής,  γαστρονομικής ή θρησκευτικής φύσεως.
  • Πεζοπορία σε μονοπάτια που διασχίζουν μερικά από τα πιο παρθένα τοπία της Ευρώπης, όπως το ευρωπαϊκό μονοπάτι Ε4. Μικρότερες ή μεγαλύτερες διαδρομές σας ανταμείβουν με μαγευτική θέα και συνοδεύονται με επαγγελματική ξενάγηση ώστε να γνωρίσουμε σε βάθος τα τοπικά οικοσυστήματα και τους παράγοντες που τα επηρεάζουν.

Γιατί οι διακοπές δεν είναι χάσιμο χρόνου…